martes, 15 de junio de 2010

XII TRIATLÓ CIUTAT DE MANRESA 2010

Tres podis del CAI Triatló Petromiralles a la XII Triatló Ciutat de Manresa.

El passat dissabte, 12 de juny, es va disputar la 12a Triatló Ciutat de Manresa sobre les distància sprint (750-20-5). En aquesta edició estava en joc el Campionat de Catalunya Universitari. El Parc de l’Agulla va acollir els 500 inscrits d’aquesta edició que van realitzar els tres sectors corresponents. En primer lloc, van realitzar una volta de 750 m al llac de l’Agulla; el tram ciclista comptava amb una volta d’anada i tornada direcció Santpedor de 20 km; i per acabar, els triatletes van haver de córrer a peu dues voltes al voltant del mateix parc.
Els guanyadors de la prova van ser l’atleta local Xavi Llobet del C.T. Manresa amb un temps de 0:54:11 i la jove Anna Godoy del C.N. Barcelona amb un temps de 1:02:37.
Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles, van participar 5 triatletes de l’equip masculí: el Josep Cantero, l’Oscar Torres, el Ricard Solé, el Toni Salanova i el Josep Soriguera; i 2 components de l’equip femení: l’Anna Noguera i la Mar Franco. Cal ressaltar els tres podis assolits pels de l’Anoia. El Josep Cantero i el Josep Soriguera van quedar 3r a la categoria V2 i V3 respectivament; i l’Anna Noguera va pujar al mateix calaix del podi que els seus companys a la categoria júnior.
Aquests van ser els resultats dels corredors i corredores del CAI Triatló Petromiralles: el Josep Cantero amb un temps de 1:07:15 quedant 162è de la general i 3r de la seva categoria; l’Oscar Torres amb un temps de 1:08:59 quedant 195è absolut; el Ricard Solé amb un temps de 1:11:31 quedant 253è de la general i 24è de la seva categoria; l’Anna Noguera amb un temps de 1:12:50 quedant 14a absoluta i 3a de la seva categoria; el Toni Salanova amb un temps de 1:17:07 quedant 340è de la general i 13è de la seva categoria; la Mar Franco amb un temps de 1:18:45 quedant 25a absoluta; i el Josep Soriguera amb un temps de 1:20:23 quedant 380è de la general i 3r de la seva categoria.