martes, 25 de mayo de 2010

TRIATLÓ GAVÀ 2010 - TRI-DU CÁCERES 2010

AI Triatló Petromiralles: excel·lents resultats de l’Elena Barlabé i el Josep Cantero a Gavà; i de l’Anna Noguera, el Marc Codina i la Maria Casanova als Campionats d’Espanya de Tri i Du cros a Càceres.
El passat diumenge, 23 de maig, es va disputar la 3a Triatló de Gavà sobre les distàncies sprint (750-20-5) i olímpica (1500-40-10). L’edició d’aquest any forma part del circuit de “Asics Triathlon Series”. 1000 participants es van repartir en les dues modalitats per completar els tres segments corresponents. Els participants a la distància sprint van nedar al mar 750 m completant una volta en forma de triangle. Després van realitzar una volta a un circuit de 20 km de bicicleta de carretera amb un tram força pla però amb alguna notable pujada. A més, el vent va fer acte de presència complicant el sector ciclista. Per finalitzar, van córrer una volta de 5 km. Els participants en la distància olímpica van realitzar els mateixos recorreguts però efectuant dues voltes als tres corresponents circuits.
Els guanyadors de la prova en distància sprint van ser el Pol Recober del C.Castellfollit Triatló amb un temps de 1:07:29 i la Sara Lhoer amb un temps de 1:15:35. En distància olímpica els vencedors van ser el Xavi Llobet del C.T. Manresa amb un temps de 2:00:07 i la Judit Corachan del C.N. Prat triatló amb un temps de 2:23:31.

Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles, van participar 5 triatletes: 1 a la modalitat sprint, l’Oscar Perez; y 4 a la olímpica, L’Elena Barlabé, l’Aleix Carbonell, el Josep Cantero i l’Oleguer suñé. L’Elena Barlabé, sots-campiona del circuit Triathlon Series del 2009, va tornar a presentar la candidatura a la victòria amb una magnífica tercera posició a la classificació absoluta femenina. La triatleta del CAI Triatló Petromiralles va demostrar el seu gran estat de forma realitzant el millor parcial al segment ciclista. Per altra banda, el Josep Cantero va pujar al podi en segona posició a la categoria V2 realitzant uns notables segments de bici i de cursa peu.

En distància sprint, l’Oscar Perez va quedar 58è de la general amb un temps de 1:19:59. En distància olímpica els resultats van ser els següents: l’Aleix Carbonell amb un temps de 2:25:46 quedant 98è absolut; l’Elena Barlabél amb un temps de 2:31:59 quedant 3a absoluta; el Josep Cantero amb un temps de 2:34:13 quedant 193è de la general i 2n de la seva categoria; i l’Oleguer Suñé amb un temps de 2:41:18 quedant 263è de la general i 40è de la seva categoria.

Per altra banda, aquest cap de setmana es van disputar els Campionats d’Espanya de Triatló i Duatló cros a Càceres. En modalitat de Triatló, el CAI Triatló Petromiralles va ser representat per la Maria Casanova que va realitzar una notable 33a posició absoluta femenina amb un temps total de 2:01:43 realitzant un excel·lent tram de natació marcant el 7è millor temps; i pel Jose Roque Ríos que va quedar 12è del seu grup d’edat amb un temps de 1:58:28. En modalitat de duatló van participar els juniors Anna Noguera i el Mar Codina. L’Anna es va proclamar sots-Campiona d’Espanya amb un temps de 1:52:26. El Marc va completar una magnífica actuació convertint-se en el quart classificat junior amb un temps de 1:29:02.