martes, 11 de mayo de 2010

TRIATLÓ DE SITGES I MARBELLA 2010

Triatletes del CAI Triatló Petromiralles a Sitges i a Marbella.

El passat diumenge, 9 de maig, es va disputar la 4a Triatló de Sitges. Amb 500 inscrits, les distàncies que es van cobrir van ser les corresponents a una triatló sprint: 750 m al mar, 20 km de bici de carretera i 5 km de cursa a peu. Especialment dur el tram de natació que, amb una mar força picada, va permetre els bons nedadors marcar les diferències des d’un bon principi. Per cobrir els 20 km de bicicleta es va haver d’efectuar 2,5km d’enllaç fins a arribar al circuit de la C246a on es van fer tres voltes i 2,5km d’enllaç fins arribar als boxes. Per acabar, els triatletes van realitzar dues voltes de 2,5 km a peu pel passeig marítim.

Els guanyadors de la prova van ser el Roger Serrano del CERRR Strands Trihatlon amb un temps de 0:55:57 i l’Anna Godoy del C.N. Barcelona amb un temps de 1:05:11. Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles, van participar 4 triatletes de l’equip masculí: el David Sevilla, el Dani Segura, l’Aleix Carbonell i el Marc Carbonell. Destacar la gran actuació del David Sevilla que va quedar en la posició 49a absoluta entrant així en el top-50 de la prova; i també meritòria l’actuació del Dani Segura que va realitzar el parcial 22è als 5 km de cursa a peu. Els resultats de tots quatre va permetre l’equip masculí col·locar-se 15è a la classificació per equips.

Els resultats del components del CAI Triatló van ser els següents: el David Sevilla amb un temps de 1:02:22 quedant 49è absolut; el Dani Segura amb un temps de 1:04:45 quedant 75è absolut; l’Aleix Carbonell amb un temps de 1:06:41 quedant 105è absolut; i el Marc Carbonell amb un temps de 1:10:44 quedant 184è absolut..

Per altra banda, la Maria Casanova va disputar el Classificatori de Triatló pel Campionat d’Espanya de Triatló celebrat a la ciutat malaguenya de Marbella, també sobre la distància sprint. Les corrents marines van endurir força el tram de natació. A més, la pluja intensa, que va començar tot just amb el tret de sortida, va fer més perillós el ja complicat circuit de bicicleta que, amb diversos girs i vàries rotondes, va posar a prova l’habilitat ciclista dels triatletes. Finalment, la Maria Casanova va creuar la línia de meta en 16a posició absoluta i va poder, d’aquesta manera, classificar-se per disputar el Campionat d’Espanya de Triatló 2010.