martes, 11 de mayo de 2010

TERRA DE REMENCES 2010

El passat diumenge dia 9 de Maig, tres components de la secció de Triatló del CAI van participar a la cursa cicloturista Terra de Remences 2010, a Olot (La Garrotxa), una de les curses cicloturistes amb més assistència del país.
La cursa consta de dos recorreguts, un de 95 km i un de 170 km. El recorregut escollits pels memres del CAI va ser la distància "curta".
La ruta de 95 km puja un port de 1ª categoria (port de Capsacosta) i un de 2ª (Coll de Canes), amb un desnivell positiu acumulat de 1.250 metres. Durant bona part de la cursa, la pluja va fer acte de presència, el que va fer més dura la jornada ciclista.
Els temps i classificacions dels membres de CAI-Triatló van ser:
- Oleguer Suñé, 3 hores 19 minuts, 721è de la general
- Toni Salanova, 3 hores 37 minuts, 1067è de la general
- Ricard Solé, 3 hores 45 minuts, 1205è de la general
En la categoría de 95 km van participar 1.792 corredors. La resta, fins a 3.000, van fer la llarga (170 km)