lunes, 17 de mayo de 2010

ELENA BARLABÉ:CAMPIONA DEL MÓN DE TRIATLÓ DE BOMBERS I POLICIES 2010

Elena Barlabé revalida el títol de Campiona del Món de policies i bombers en triatló de llarga distància.

El passat diumenge, 16 de maig, es va disputar la 2a Half Challenge costa del Maresme a la ciutat de Calella de Mar sobre les distàncies de mig Ironman. És a dir, 1900 m de natació, 90 km de bicicleta de carretera i mitja marató (21 km) de cursa a peu. La prova va comptar amb un miler de participants, 90 dels quals eren noies. En el tram aquàtic, els participants van trobar un bon estat de la mar que els va permetre superar-lo sense gaire dificultat addicional. El vent no va aparèixer com es pensava inicialment, així que les dues voltes de 45 km Calella-Mataró es van poder realitzar amb normalitat. Per acabar, els triatletes van realitzar dues voltes Calella-Santa Susanna a peu completant la distància corresponent a una mitja marató. Els guanyadors de la prova van ser el francès Sudries Sylvain amb un temps de 3:35:47 i la Tiina Boman amb un temps de 4:05:17.

En aquesta segona edició, es tornava a disputar el Campionat del Món de Triatló de llarga distància de policies i bombers. Per segon any consecutiu, l’Elena Barlabé tornava a disputar la prova amb el mateix èxit que a la passada temporada. La triatleta del CAI Triatló Petromiralles, tot i no haver preparat durant les darreres setmanes la natació com a ella li haguès agradat a causa d’una lesió, va poder realitzar un molt bon tram amb un temps de 35 minuts. Per realitzar els 90 km de bicicleta de carretera va invertir un temps de 2:38:15. Per acabar la prova, va fer un molt bon tram de cursa a peu on va poder avançar molts participants amb un temps de 1:39. En total, va efectuar un temps de 4:56:26 quedant la 15è fèmina de 62 arribades, essent la 5a espanyola i revalidant el títol de Campiona del Món de policies i bombers en triatló de llarga distància.