martes, 4 de mayo de 2010

TRIATLÓ PRAT DEL LLOBREGAT I VILASSAR DE MAR 2010

Triatletes del CAI Triatló Petromiralles al Prat de Llobregat i a Vilassar de Mar.

 

El passat diumenge, 2 de maig, es va disputar la XV Triatló Ciutat Del Prat, Memorial J.M. Felipe . En aquesta edició es va donar un fet històric. I és que era la primera vegada que un atleta en cadira de rodes disputava una prova de triatló no adaptada a Catalunya. El treball conjunt del surienc Francesc Solà amb la Federació Catalana de Triatló i el CN Prat Triatló van fer possible la seva participació a la prova. Amb 478 inscrits, les distàncies que es van cobrir van ser les corresponents a una triatló sprint: 750 m al mar, 20 km de bici de carretera i 5 km de cursa a peu. La temperatura de l’aigua va ser d’uns 17 ºC, per tant, tots els participants van poder utilitzar el neoprè. El tram de bicicleta va esdevenir molt accidentat degut a les múltiples rotondes que existeixen en aquest traçat.

Els guanyadors de la prova van ser el Xavier Torrades del C.N. Reus Ploms amb un temps de 0:57:00 i la Judit Corachan del C.N. Prat Triatló amb un temps de 1:07:31. Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles, van participar 2 triatletes de l’equip masculí, el Dani Segura i l’Oleguer Suñé; i per part del femení, la Elena Barlabé que va quedar en una meritòria 17à posició a la classificació femenina, després de patir una caiguda al tram de bicicleta quan només li restaven 3 km per completar el traçat ciclista.


 
Els resultats del components del CAI Triatló van ser els següents: Dani Segura amb un temps de 1:05:41 quedant 107è absolut; l’Oleguer Suñé amb un temps de 1:11:45 quedant 216è de la general i 30è de la seva categoria; i la Elena Barlabé amb un temps de 1:15:42 quedant 17a absoluta.

Per altra banda, el Jose Roque Ríos va disputar la primera Triatló Endurance Maresme a la població de Vilassar de Mar. Una triatló de muntanya amb 1.200 m de natació al mar en molt bones condicions, 32 km de b.t.t. molt dur amb fortes rampes i una cursa a peu d’11 km molt dura, amb un circuit molt exigent tant a nivell físic com tècnic i que va comptar amb tot tipus de terreny practicable: asfalt, sender i sorra de platja. Els guanyadors de la prova van ser el Pau Zamora B-B Triatló L’Ametlla V. amb un temps de 3:13:52 i l’Annabel Gràcia del C.N.Reus Ploms amb un temps de 3:47:25.
El triatleta del CAI Triatló Petromiralles, Jose Roque Ríos, va realitzar un temps de 3:52:14 quedant 37è de la general i 13è de la seva categoria.

1 comentario:

  1. Primer disculparme per adelantar a l'Oleguer a cuatre pases de la meta.... aixos no es fa ...... Discupa company
    Segon Roque aixins m'agrada que si jo vaig capa una banda tu capa l'altre aixins no patirem caigudes....jajajajaja ..... Bona cursa si senyor, estas mes fort que un "Chopo"

    Salut i entrenos per tots els igualadins .....SEE YOU

    ResponderEliminar