lunes, 7 de febrero de 2011

I DUATLÓ DE CALAFELL 2011

Les noies del CA Igualada Triatló 3eres a la I Duatló de Calafell
A Calafell aquest diumenge es va realitzar la 1era prova puntuable del circuit català de duatló de carretera de Catalunya, i a on les noies del CA Igualada Triatló Petromiralles, l’Anna, l’Elena i l’Eva, van fer una magnífica actuació, quedant terceres per equips. L’Anna i l’Eva debutaven en aquesta modalitat i van demostrar estar en molt bon estat físic.
La duatló va acollir a uns 300 duatletes, i les distàncies a realitzar van ser les d’una tipus esprint (5km de carrera a peu+20km de ciclisme+2,5km de cursa a peu). La duatló va estar molt ben organitzada i va acompanyar el bon ambient esportiu i la bona temperatura. Els guanyadors de la prova van ser Sergi Rodriguez del CERRR Igualada i la Pilar Rus del CN Reus Ploms.
Els resultats de les noies del CA Igualada Triatló van ser: 7a Anna Planas amb un temps de 1:07:52, 11a Elena Barlabé 1:08:27 i 13a Eva Folleco 1:09:59.

La pròxima prova serà al Prat, on hi ha el Campionat Nacional de Catalunya per equips.