lunes, 14 de febrero de 2011

IV CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DUATLÓ PER EQUIPS 2011 - PRAT

Aquest cap de setmana s'ha disputat al Prat de Llobregat el IV Campionat de Catalunya de duatló per equips amb una molt bona participació de 77 equips, dels quals 14 van participar en la categoria femenina.

La duatló del Prat va ser de tipus esprint, va constar de 5km de cursa peu, seguits de 20km en bicicleta de carretera i per acabar 2,5km de cursa a peu, tot en un circuit tancat. Els equips estaven formats per un màxim de 6 i un mínim de 4 en homes, i en dones 5 i 3, però el temps que prevalia sempre era el del tercer duatleta en passar per meta. Es tracta d’una duatló atípica dintre del calendari de competicions, en format de sortides per minut en pla contrarellotge per equips, lo que la fa que sigui molt atractiva i divertida.

En categoria masculina, l’equip vencedor va resultar ser el CN Prat amb un temps de 0:54:56 minuts, i en categoria femenina les guanyadores van ser les del CN Mataró amb un temps de 1:06:52. Les noies del C.A Igualada Triatló Petromiralles la Carol Gimenez, l’Anna Planas, la Mar Franco i l’Anna Noguera van fer una magnífica duatló en equip acabant en una meritòria 5a posició i només a 8 segons de les quartes. Van invertir un temps de 1.11:21 quedant així 5ª de Catalunya per equips!