lunes, 21 de marzo de 2011

Duatletes del CA Igualada als Campionats Nacionals per autonomies i a la Duatló de Banyoles

Els duatletes del C.A Igualada van participar aquest cap de setmana en diferents competicions. L’Anna Noguera i l’Anna Planas van ser seleccionades per la federació catalana de duatló per participar als campionats Nacionals per Autonomies que aquest any s’ha fet a Àguilas (Murcia). La duatló va ser de tipus esprint: 5km de cursa a peu molt ràpids i on era clau no despenjar-se per poder afrontar els 20km de ciclisme en grup i per acabar 2,5km de cursa peu. Tant Noguera com Planas van fer molt bon paper i van aconseguir que l’equip femení Català obtingués una 3a posició. Per davant van quedar Galicia i Madrid. En categoria masculina Catalunya van quedar 6é , i en la suma de punts tant homes com en dones Catalunya va ser 4ª.

Per altra banda en Josep la Carol i l’Elena juntament amb 320 inscrits més, van participar a la XXI Duatló de Banyoles. La duatló va ser de tipus olímpica i va consistir en una primera carrera a peu de 10km, donant dues voltes a un circuit que passava pel costat del llac, després 40km de bicicleta, per un circuit molt trencacames passant per Besalú, Crespià, Esponella, i arribant de nou al Parc de la Draga, per acabar fent 5km al circuit inicial de carrera a peu.
El guanyador de la duatló va ser Miguel Angel Fidalgo del Club Ada Calvia amb un temps de 01:50:47 i la guanyadora va ser Eulalia Calveras del C.T.S.J Abadesses amb un temps de 02:22.41
Els resultats dels duatletes del CA igualada Petromiralles van ser: 100é Josep Malavé amb un temps de 02:10:26, 4ª fèmina i millor parcial de bicicleta Carol Giménez amb un temps de 02:25:52 i 5ª fèmina Elena Barlabé amb un temps de 02:27:11. Dir que la Carol i l’Elena van aconseguir pujar al podi, 2a i 3a respectivament, en categoria sènior.