lunes, 28 de marzo de 2011

V DUATLÓ CIUTAT D'IGUALADA 2011


Magnífica 5ª edició de la Duatló Ciutat d'Igualada

El cinquè duatló ciutat d’Igualada, organitzat pel C.A.Igualada Petromiralles, es va disputar el passat diumenge 27 de març sobre les distàncies de duatló esprint que van ser 6km de cursa a peu donant dues voltes pel bosquet del costat de l’estadi d’atletisme, 18km de bicicleta (Igualada-Tous-Igualada), i un tercer tram de 3km de cursa peu.
Tot i la pluja d’hores abans i haver tot el terreny humit hi van participar 395 duatletes, dels 456 que s’hi havia inscrit, d’aquesta manera es va batre el record de participació d’aquesta duatló, que any rere any s’està consolidant com la millor del circuit Català.
Aquest any pels acompanyants i visitants a la duatló i va haver, cigronet del’Alta Anoia, cargols amb suc del Castell de Rubió, Brou de la Padrina, passejades amb Seg Way, concert de timbals vinguts del desert del Sahara i moltes activitats més, no relacionades amb el moment pur de la competició, que tot això sumat al gran espectacle de la prova en si, van fer que aquest diumenge, fos una de les millor experiències esportives de l’any a l’Anoia. També aquest any destacar que com a convidats especials hi van haver el Francesc Godoy, el Pedro Reig i el David Villa que ara mateix es troben en pre-temporada ja que la seva disciplina es el triatló.
La duatló però, va estar de dol ja que fa uns dies es va deixar el nostre Company de secció, amic i gran persona Arturo Escribano, el qual va estar molt present durant tota la jornada entre nosaltres. L’any passat va sortir en portada a la revista finisher ja que va participar a la duatló, i els companys del CA Igualada li vam voler fer un petit homenatge abans de donar la sortida.


Pel que fa a la classificació absoluta masculina el guanyador va ser l’Igualadí Roger Roca del CERRR amb un temps de 0:59:36 seguit del Albert Moreno i del Sergi Rodriguez, també del CERRR. Per clubs el podi el va formar els del CERRR seguits del C.N Reus Ploms i Club Excursionista de Callús. L’equip Igualadí del CAI va aconseguir una 14ª posició de 38 equips.
En la classificació absoluta femenina la guanyadora va ser la jove esportista del Elche, la il•licitana Tamara Gómez del CERRR amb un temps de 1:07:40, seguida de les Juniors Anna Godoy i Anna Noguera. Per equips les guanyadores van ser les noies del CA Igualada, el podi el van completar el C.T.S.J Abadesses i C.N Reus Ploms.
La duatló englobava el Campionat Nacional de Catalunya per Categories, i hi van haver varis podis pels duatletes del CA Igualada. Anna Noguera era 2º Junior i Lola Brusau era 2ª en categoria Veterana1. Carles Figuerola es va estar molt a prop del podi en categoria sub23 quedant en 5º posició.
Els resultats dels duatletes del CA Igualada van ser: 53é Carles Figuerola amb un temps de 1:05:11,tot i patir una caiguda va poder acabar 88é el Dani Segura amb un temps de 1:08:28, 3ª fèmina Anna Noguera amb un temps de 1:09:00, 110é Victor Gutierrez amb un temps de 1:09:22, 116é Jose Roque Rios amb un temps de 1:09:47, 176é Josep Malavé amb un temps de 1:13:08, 7ª fèmina Elena Barlabé amb un temps de 1:14:18, 10ª Anna Planas amb un temps de 1:16:02, 12ª Lola Brusau amb un temps de 1:16:59, 14ª Carol Gimenez amb un temps de 1:18:17, 20ª Eva Folleco amb un temps de 1:21:56.
Donar les gràcies a tots els espònsors i micro-col•laboradors que han pogut fer possible aquesta duatló: Patronat Municipal d’esports d’Igualada, Petromiralles, Hotel Amèrica, Citroën Auto Anoia, Frievents.com, Anoia Bike Tour, Gimnàs Ateneu, TUGA, Banc Sabadell, Mako, Recuperation Sports, KIN, OCISPORT, ELM, JUNYENT Carles, FES, Tallers JORBA SOLÉ, el Bar de l’Ateneu, Almazan Roig, Forn de Pa Torra, Grup 7, Tot Esports, Cal Codina, Punto  Blanco, Vins Grau, Cepeq, Yourtrainig.com i Fluorkin, així com a tots aquells voluntaris ( escola esportiva, familiars, amics,... ) que fan possible que aquesta duatló, any rera any, es pugui realitzar.








FOTOS CURSA A PEU

FOTOS PRIMERA VOLTA A PEU I TRANSICIÓ 1




5 comentarios:

  1. Hola a tots i totes els membres de la secció, sóc la germana de l'Arturo. Des d'aquí volia agrair a tothom, en nom de la meva mare, meu i també del meu germà, que estic segura que d'alguna manera també hi era present allà amb tots nosaltres, l'homenatge d'ahir a l'Arturo. Va ser molt emotiu. Moltíssimes gràcies per tot i espero que algun dia ens tornem a trobar perquè sempre que pugui aniré a donar ànims, tot i que l'Arturo no competeixi, a tots els duatletes que tant us ho curreu!!!!
    Gràcies altre cop, Martina.

    ResponderEliminar
  2. Una cursa molt ben organitzada !!
    Afegireu fotos de l'arribada ?

    ResponderEliminar
  3. Martina una abraçada per tú i per tota la teva família.

    ResponderEliminar
  4. El nostre agraïment és per a vosaltres Matina, la vostra presència va ser molt important per a tots nosaltres, jo personalment vaig tenir la sensació de rebre la seva força durant tota la cursa.
    Una forta abraçada.

    J.Rios

    ResponderEliminar
  5. Moltíssimes gràcies per la vostra dedicació cap als triatletes. Ha estat la primera vegada que feia la duatló i de ben segur que repetiré arrossegant els meus amics. Molt bona organització i excel.lent les activitats i regals de final de carrera.

    Salut!

    E.A.B.

    ResponderEliminar