miércoles, 29 de junio de 2011

XI TRIATLÓ DE PUIGCERDÀ 2011

Anna Noguera del CAI Triatló Petromiralles 3a al tiratló de Puigcerdà.

El passat dissabte, 25 de juny, es va disputar la 11a Triatló de Puigcerdà sobre les distància sprint (750-20-5). A diferència de la temporada passada, la jornada es va veure marcada per la bona climatologia que va acompanyar durant tota la matinal. La prova va iniciar-se amb una volta i mitja al llac de Puigcerdà per completar 750 m. Seguidament, es va realitzar el tram ciclista de 20 km amb una forta pujada a la Collada de Tosses d’uns 4 km’s de gran desnivell i acabant al punt més alt sobre els 1300 metres sobre el nivell del mar. I per acabar, es va córrer per un circuit de 5km pels voltants del llac.
Els guanyadors de la prova van ser el Xavi Llobet del C.T. Manresa amb un temps de 57:26 i la Nuria Pubill del C.T.S.J. Abadesses amb un temps de 1:06:54.

Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles, van participar 3 triatletes de l’equip masculí: el Víctor Gutiérrez, el Pep Torras i el Josep Soriguera; i una component de l’equip femení: l’Anna Noguera que va protagonitzar una magnífica cursa creuant la línia de meta com a tercera classificada.
Aquests van ser els resultats dels corredors i corredores del CAI Triatló Petromiralles: el Víctor Gutiérrez amb un temps de 1:07:19 quedant 68è absolut; l’Anna Noguera amb un temps de 1:11:49 quedant 3a absoluta i 1a en la categoria junior; el Pep Torras amb un temps de 1:15:14 quedant 149è absolut; i el Josep Soriguera amb un temps de 1:38:11 quedant 238è de la general i 2n en la categoria V3.