miércoles, 15 de junio de 2011

XIII TRIATLÓ MANRESA 2011

Triatletes del CAI Triatló Petromiralles a la 13a edició del triatló de Manresa.

El passat dissabte, 11 de juny, es va disputar la 13a edició del Triatló de Manresa sobre les distància sprint (750-20-5) i puntuable per la lliga de clubs i pel circuit català de triatló. La clàssica prova de la capital del Bages va batre el seu rècord d’inscrits amb 600 triatletes. La meteorologia va acompanyar durant els tres trams corresponents. Els 750 metres de natació es van desenvolupar a l’estany del Parc de l’Agulla amb una sortida una mica caòtica ja que no va quedar clar quan començava la prova. En el sector ciclista, els triatletes, van haver d’afrontar un circuit d’anada i tornada força trencacames amb molts canvis de desnivell. Finalment, la cursa a peu es desenvolupava pels voltants de l’estany realitzant dues voltes de 2,5 km.

Els guanyadors de la prova van ser el Xavier Llobet del CT Manresa amb un temps de 57:54 i la Núria Pubill del C.T.S.J.Abadesses amb un temps de 01:10:29.

Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles, van participar 7 triatletes de l’equip masculí: el Víctor Gutiérrez, el Dani Segura, l’Oscar Torres, el David Aragon, David Martínez, el Pep Torras, i el Francesc Lladó. Per part de l’equip femení van participar l’Anna Noguera i l’Elena Barlabé.

Cal destacar la bones actuacions de l’Anna Noguera, que va creuar la línia de meta com a quarta triatleta absoluta i segona júnior, i de l’Elena Barlabé que va quedar en vuitena posició absoluta. A més, l’equip masculí es torna a situar en tercera posició de la segona divisió essent ferm candidat per l’ascens a primera divisió.

Aquests van ser els resultats dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles: el Víctor Gutiérrez amb un temps de 1:07:30 quedant 84è absolut; el Dani Segura amb un temps de 1:10:52 quedant 141r absolut; l’Anna Noguera amb un temps de 1:11:43 quedant 4a absoluta i 2a de la categoria júnior; l’Oscar Torres amb un temps de 1:12:27 quedant 178è absolut; el David Aragon amb un temps de 1:13:18 quedant 190è absolut; el David Martínez amb un temps de 1:14:05 quedant 203è de la general i 22è de la categoria V1; l’Elena Barlabé amb un temps de 1:15:04 quedant 8a absoluta; el Pep Torras amb un temps de 1:15:15 quedant 225è absolut; i el Francesc Lladó amb un temps de 1:16:05 quedant 245è de la general i 4t de la categoria V2.