martes, 15 de noviembre de 2011

DUATLÓ VILADECAVALLS 2011

243 duatletes a la sortida per afrontar un circuit de 6km de cursa a peu seguit de 20 km de Btt i acabant amb 4 km de cursa a peu, amb molt asfalt en la cursa a peu però amb força desnivell i un circuit de Btt també amb algun km d'asfalt a l'entrada i sortida de la població però tot just trepitjar la muntanya el circuit es va endurir moltíssim, fortes rampes on les forces anaven minvant cada metre recorregut, senders i trialeres amb molta pedra solta on s'havia d'extremar la concentració, i tot això amb un dia perfecte en quant a temperatura i l'estat meteorològic, encara que la pluja va fer presència en el lliurament de premis.

Organització perfecta i excel.lent tracte al corredor a excepció d'un petit error en un control que va fer que uns 50 duatletes fessin uns 4 km de més, entre ells es trobaven els companys Jordi i Oscar.

Els guanyadors de la prova han estat Ever Alejandro Gomez del CERRR IGUALADA 01:30:57 i Núria Espinosa del C. TRI. GRANOLLERS 01:57:42