lunes, 21 de noviembre de 2011

V DUATLÓ CIUTAT DE BALAGUER

Crònica de Jose Roque:

"Hola Companys,

"Duríssima" Aquest podria ser el títol de la V Duatló Ciutat de Balaguer, 7,5 km de cursa a peu seguit de 29km de Btt i seguit de 4 km de cursa a peu, el circuit de les curses a peu va començar molt pla per la riba del riu Segre endinsant-nos després pel nucli antic i pujar al Monestir de Balaguer per tornar a baixar al poliesportiu per realitzar la 1a transició, començant el recorregut de Btt gairebé igual al de l'any passat però incrementat en km i duresa, fortíssimes rampes i molt sender bastant tècnic i ràpid, en aquesta V edició el Pedala.cat ha superat amb escreix el nivell d'aquesta Duatló, el 100% dels duatletes en arribar a meta comentàvem l'extrema duresa al mateix temps que la valoràvem molt positivament perquè als que ens agrada la Btt i les seves dificultats l'hem gaudit molt.

Una gran organització, circuits molt bé senyalitzats i un gran tracte a corredor per part del Pedala.cat i l'Ajuntament de Balaguer.

Hem acabat 123 duatletes dels 143 inscrits.

Els vencedors absoluts han estat Pau Bartoló del C.T. LLUÇANÉS 02:14:28 i Núria Espinosa del C.T. GRANOLLERS 02:50:13