lunes, 28 de marzo de 2011

V DUATLÓ CIUTAT D'IGUALADA 2011


Magnífica 5ª edició de la Duatló Ciutat d'Igualada

El cinquè duatló ciutat d’Igualada, organitzat pel C.A.Igualada Petromiralles, es va disputar el passat diumenge 27 de març sobre les distàncies de duatló esprint que van ser 6km de cursa a peu donant dues voltes pel bosquet del costat de l’estadi d’atletisme, 18km de bicicleta (Igualada-Tous-Igualada), i un tercer tram de 3km de cursa peu.
Tot i la pluja d’hores abans i haver tot el terreny humit hi van participar 395 duatletes, dels 456 que s’hi havia inscrit, d’aquesta manera es va batre el record de participació d’aquesta duatló, que any rere any s’està consolidant com la millor del circuit Català.
Aquest any pels acompanyants i visitants a la duatló i va haver, cigronet del’Alta Anoia, cargols amb suc del Castell de Rubió, Brou de la Padrina, passejades amb Seg Way, concert de timbals vinguts del desert del Sahara i moltes activitats més, no relacionades amb el moment pur de la competició, que tot això sumat al gran espectacle de la prova en si, van fer que aquest diumenge, fos una de les millor experiències esportives de l’any a l’Anoia. També aquest any destacar que com a convidats especials hi van haver el Francesc Godoy, el Pedro Reig i el David Villa que ara mateix es troben en pre-temporada ja que la seva disciplina es el triatló.
La duatló però, va estar de dol ja que fa uns dies es va deixar el nostre Company de secció, amic i gran persona Arturo Escribano, el qual va estar molt present durant tota la jornada entre nosaltres. L’any passat va sortir en portada a la revista finisher ja que va participar a la duatló, i els companys del CA Igualada li vam voler fer un petit homenatge abans de donar la sortida.


Pel que fa a la classificació absoluta masculina el guanyador va ser l’Igualadí Roger Roca del CERRR amb un temps de 0:59:36 seguit del Albert Moreno i del Sergi Rodriguez, també del CERRR. Per clubs el podi el va formar els del CERRR seguits del C.N Reus Ploms i Club Excursionista de Callús. L’equip Igualadí del CAI va aconseguir una 14ª posició de 38 equips.
En la classificació absoluta femenina la guanyadora va ser la jove esportista del Elche, la il•licitana Tamara Gómez del CERRR amb un temps de 1:07:40, seguida de les Juniors Anna Godoy i Anna Noguera. Per equips les guanyadores van ser les noies del CA Igualada, el podi el van completar el C.T.S.J Abadesses i C.N Reus Ploms.
La duatló englobava el Campionat Nacional de Catalunya per Categories, i hi van haver varis podis pels duatletes del CA Igualada. Anna Noguera era 2º Junior i Lola Brusau era 2ª en categoria Veterana1. Carles Figuerola es va estar molt a prop del podi en categoria sub23 quedant en 5º posició.
Els resultats dels duatletes del CA Igualada van ser: 53é Carles Figuerola amb un temps de 1:05:11,tot i patir una caiguda va poder acabar 88é el Dani Segura amb un temps de 1:08:28, 3ª fèmina Anna Noguera amb un temps de 1:09:00, 110é Victor Gutierrez amb un temps de 1:09:22, 116é Jose Roque Rios amb un temps de 1:09:47, 176é Josep Malavé amb un temps de 1:13:08, 7ª fèmina Elena Barlabé amb un temps de 1:14:18, 10ª Anna Planas amb un temps de 1:16:02, 12ª Lola Brusau amb un temps de 1:16:59, 14ª Carol Gimenez amb un temps de 1:18:17, 20ª Eva Folleco amb un temps de 1:21:56.
Donar les gràcies a tots els espònsors i micro-col•laboradors que han pogut fer possible aquesta duatló: Patronat Municipal d’esports d’Igualada, Petromiralles, Hotel Amèrica, Citroën Auto Anoia, Frievents.com, Anoia Bike Tour, Gimnàs Ateneu, TUGA, Banc Sabadell, Mako, Recuperation Sports, KIN, OCISPORT, ELM, JUNYENT Carles, FES, Tallers JORBA SOLÉ, el Bar de l’Ateneu, Almazan Roig, Forn de Pa Torra, Grup 7, Tot Esports, Cal Codina, Punto  Blanco, Vins Grau, Cepeq, Yourtrainig.com i Fluorkin, així com a tots aquells voluntaris ( escola esportiva, familiars, amics,... ) que fan possible que aquesta duatló, any rera any, es pugui realitzar.








FOTOS CURSA A PEU

FOTOS PRIMERA VOLTA A PEU I TRANSICIÓ 1




lunes, 21 de marzo de 2011

Duatletes del CA Igualada als Campionats Nacionals per autonomies i a la Duatló de Banyoles

Els duatletes del C.A Igualada van participar aquest cap de setmana en diferents competicions. L’Anna Noguera i l’Anna Planas van ser seleccionades per la federació catalana de duatló per participar als campionats Nacionals per Autonomies que aquest any s’ha fet a Àguilas (Murcia). La duatló va ser de tipus esprint: 5km de cursa a peu molt ràpids i on era clau no despenjar-se per poder afrontar els 20km de ciclisme en grup i per acabar 2,5km de cursa peu. Tant Noguera com Planas van fer molt bon paper i van aconseguir que l’equip femení Català obtingués una 3a posició. Per davant van quedar Galicia i Madrid. En categoria masculina Catalunya van quedar 6é , i en la suma de punts tant homes com en dones Catalunya va ser 4ª.






Per altra banda en Josep la Carol i l’Elena juntament amb 320 inscrits més, van participar a la XXI Duatló de Banyoles. La duatló va ser de tipus olímpica i va consistir en una primera carrera a peu de 10km, donant dues voltes a un circuit que passava pel costat del llac, després 40km de bicicleta, per un circuit molt trencacames passant per Besalú, Crespià, Esponella, i arribant de nou al Parc de la Draga, per acabar fent 5km al circuit inicial de carrera a peu.
El guanyador de la duatló va ser Miguel Angel Fidalgo del Club Ada Calvia amb un temps de 01:50:47 i la guanyadora va ser Eulalia Calveras del C.T.S.J Abadesses amb un temps de 02:22.41
Els resultats dels duatletes del CA igualada Petromiralles van ser: 100é Josep Malavé amb un temps de 02:10:26, 4ª fèmina i millor parcial de bicicleta Carol Giménez amb un temps de 02:25:52 i 5ª fèmina Elena Barlabé amb un temps de 02:27:11. Dir que la Carol i l’Elena van aconseguir pujar al podi, 2a i 3a respectivament, en categoria sènior.

jueves, 17 de marzo de 2011

SEMPRE ET RECORDAREM ARTURO


LA NOSTRE SECCIÓ ESTÀ DE DOL.

El nostre amic i triatleta, l'Arturo Escribano, ens ha deixat després de la seva lluita durant aquests mesos.
L'Arturo ens va demostrar tant a la competició, com a la vida, la seva classe, per tirar sempre endevant i disfrutar de tot alló que fem.
Des del club, volem donar el pesam a la seva família i al seu entorn d'amics.

SEMPRE ET RECORDAREM

lunes, 14 de marzo de 2011

XX DUATLÓ DE REUS 2011

Duatletes del CA Igualada-P​etromirall​es a la XX Duatló de Reus


Les instal•lacions del Club Natació Reus Ploms van acollir el passat diumenge 13 de març la XX edició del duatló Ciutat de Reus, 2ª prova més antiga del calendari català. Un total de 250 duatletes van competir sota la distancia "Sprint" que son 5km de cursa a peu (circuit urbà), 24 km de ciclisme de carretera (recorregut d’anada i tornada Reus-Tarragona-Reus) i per acabar 2.5km de cursa a peu. Tot i la pluja del dia abans, el dia va acompanyar amb un sol radiant i amb una temperatura idònia per competir.
A nivell d’organització cal recalcar que va ser un desastre, i la gent va marxar molt indignada de la duatló, ja que més de 50 de duatletes es van perdre en el tram ciclista per falta d’indicacions, de voluntaris i senyalitzacions. La gran part del recorregut era en via ràpida sense estar tallat el transit i a més amb males condicions. Tampoc hi havia pàgina web de la prova, ni blog, ni mapes del recorregut en ningun lloc, i els participants anaven completament a cegues el dia de la prova. Els duatletes que van haver de fer rutes alternatives per poder tornar a les instal•lacions del Reus Ploms van ser retirats forçosos per part dels jutges de la federació, com li va passar a la nostra duatleta del CA Igualada Eva Folleco, tot hi haver fet una gran cursa a peu.
També destacar que un número indeterminat de participants tot i haver fet un circuit de ciclisme erroni van continuar la cursa a peu, acabant-la i passant per l’arc d’arribada, cosa que va contribuir a major descontrol de la classificació. Com a anècdota l’arc d’arribada va caure sobre d’uns duatletes just en el moment d’entrar a meta.

El guanyador de la duatló va ser Xavier Torrades del CN Reus Ploms amb un temps de 1:06:03, i en categoria femenina per Montserrat Martinez també del Reus Ploms amb un temps de 1:13:15. Pel que fa a la classificació per equips tant en masculins com en femenins els guanyadors van ser el Club Natació Reus Ploms.

Els resultats dels duatletes del C.A Igualada-Petromiralles van ser: 88º en Josep Malavé únic participant masculí amb un temps de 1:15:47, 7ª fèmina Elena Barlabé amb un temps de 1:19:14, 10ª fèmina Anna Planas amb un temps de 1:22:08.

lunes, 7 de marzo de 2011

II DUATLÓ MUNTANYA ÓDENA 2011

Anna Noguera del CA Igualada torna a pujar al primer graó del podi a la II Duatló de muntanya d'Ódena


Magnífica participació i resultats del CAI Triatló-Petromiralles aquest cap de setmana a la II duatló de Muntanya d’Ódena, on 12 duatletes del club prenien la sortida, al costat d'altres 115, a les 10:30 del matí. El sol va fer una molt bona presència assecant tot el recorregut de les últimes pluges fet que va fer que fos un dia perfecte per a realitzar aquest esport. 6km de carrera a peu majoritàriament per pistes amples però amb constants desnivells travessant la riera d’ Òdena on aquí sí que es trobava un terreny molt relliscós i forts pendents, 27km de btt per un terreny amb pujades i baixades constants amb alguna trialera curta però tècnica de pujada fins arribar aprop del parc aerolític de les Maioles on després hi havia unes duríssimes rampes de pujada. I per acabar la duatló 3km de cursa a peu, on qualsevol desnivell era un sobreesforç sobretot al baixar per la famosa serp (trialera molt pronunciada i relliscosa amb corbes molt tancades). I va haver molt bona organització i senyalització de tots els recorreguts, i una atenció al corredor exquisita.




El guanyador de la prova va ser Ever Alejandro Gomez amb un temps de 1:41:28 i la guanyadora l’Anna Noguera del CAI Triatló amb un temps de 2:05:02
A més hi va haver molt bons resultats a nivell individual, Carles Figuerola va quedar 3er en la categoria sub23, Anna Noguera 1a Junior, i la nova incorporació a l’equip femení, la Lola Brusau aconseguia una 1a posició en Vet1. Per equips el guanyadors van ser el Club Triatló Granollers i en femení les noies del CA Igualada Triatló, l’Anna, la Mar i la Lola, aconseguien la primera posició. Els nois del CA Igualada van quedar 4arts.


El resultat dels components del Cai Triatló van ser: 10é Carles Figuerola amb un temps de 1:51:13, 32é Marc Codina amb un temps de 2:00:37, 35é Antonio Ocaña amb un temps de 2:03:50, 1a fèmina Anna Noguera amb un temps de 2:05:01, 51é Jose Roque Rios amb un temps de 2:07:03, 4a fèmina Mar Franco amb un temps de 2:12:52, 69é Oscar Perez amb un temps de 2:13:49, 71é Josep Torras amb un temps de 2:14:52, 5a fèmina Lola Brusau amb un temps de 2:20:19, 84é Jordi Costa amb un temps de 2:21:39, 93é Joan Noguera amb un temps de 2:25:31 i 109é Isidre Roca amb un temps de 2:44:51