miércoles, 6 de junio de 2012

XII TRIATLÓ CIUTAT DE MATARÓ 2012

Triatletes del CAI Triatló Petromiralles a la 12a edició del triatló de la ciutat de Mataró

El passat diumenge 3 de Juny es va disputar la 12a edició del Triatló ciutat de Mataró organitzada pel C.N. Mataró i Patronat d' Esports de Mataró en distància sprint (750-20-5) amb 830 inscrits dels quals van acabar 705 i entre els quals 97 eren noies. La mar no estava massa moguda pel que es va poder fer la natació en bones condicions en un recorregut en forma de L amb una Recta de 650m I un únic gir de 90º i recta de 100m direcció a la platja .
En el sector ciclista els triatletes van fer mitjanes de entre 38 y 42 Km/hora en un circuit de 2 voltes de 10 km ample, pla i amb trànsit completament tallat que permetia rodar a molta velocitat i finalitzant la prova amb un tram de cursa a peu de 2 voltes de 2,5km pel Passeig de la platja i braç del Port de Mataró.

Els guanyadors absoluts de la prova van ser el Isaac López del C.D. Fastriatlon amb un temps del 52:53 i la Anna Flaqué del Team Calella Triatlon amb un temps de 01:05:45

Per part dels triatletes del CAI Triatló Petromiralles, van participar la triatleta del equip femení, Mar Campos, realitzant la seva segona triatló amb un temps de 1:27:45 quedant la 72ª absoluta (49a de la seva categoria) , i 4 triatletes del equip masculí: l’Oriol Oliveres amb un temps de 1:06:24, 145è de la general i 96è de la seva categoria, Marc Carbonell 252è absolut amb un temps de 1:10:30 seguit d’Isidre Roca 287è absolut (194è de la seva categoria) amb un temps de 1:11:52 i Oleguer Suñé entrant el 317è absolut amb un temps de 1:12:45, 47è de la seva categoria.