viernes, 6 de julio de 2012

TRIATLÓ PUIGCERDÀ 2012 - ARENYS DE MAR 2012

Jose-RoqueRíos 1r de la seva categoria al triatló de muntanya d’Arenys de Mar.

El passat dissabte, dia 30 de juny, es va celebrar la 12a edició del Triatló de la ciutat de Puigcerdà. La prova va iniciar-se amb una volta i mitja al llac de Puigcerdà per completar 750 m. Seguidament, es va realitzar el tram ciclista de 20 km amb una forta pujada a la Collada de Tosses d’uns 4 km’s de gran desnivell i acabant al punt més alt sobre els 1300 metres sobre el nivell del mar. I per acabar, es va córrer per un circuit de 5 km pels voltants del llac.

Els guanyadors de la prova van ser el Fernando López del C.D. Fasttriatlon amb un temps de 57:35 i la  Eva Ledesma del Big Duthman amb un temps de 1:06:04.

Per part del CAI Triatló Petromiralles va participar l’Isidre Roca que va realitzar un temps de 1:17:57 quedant 137è absolut.

Per altra banda, diumenge 1 de juliol es va disputar la 1a edició del Triatló de la localitat d'Arenys de Mar. 156 triatletes van prendre la sortida començant amb 750 mts de natació a la platja propera al port. Tot seguit, es va realitzar un circuit de 18 km de btt i finalment 4,5 km de cursa a peu molt plans pel port.
Els guanyadors de la prova van ser el Jaume Salvador del Club Triatló Blanes amb un temps de 01:12:20 i la junior Sheila Brillas amb un temps de 01:28:11
Per part del CAI Triatló Petromiralles, van participar el Jose-Roque Riosi el Victor Rios en la tercera prova de la seva primera temporada com a triatleta. Pare i fill van realitzar la prova junts des de l’inici fins el final. D’aquesta manera l’experimentat Jose-Roque Rios va acompanyar en Víctor que va realitzar una bona cursa trobant-se cada vegada millor.

Tots dos van realitzar un temps de 1:29:06. El Jose-Roque Rios va quedarel 59è de la general i 1r de la categoria V2 aconseguint d’aquesta manera un nou podi, el Víctor Rios va aconseguir la 60 posició absoluta.