martes, 17 de julio de 2012

X TRIATLÓ PONT DE SUERT 2012

330 triatletes ens hem donat cita a la X triatló de Pont de Suert, que en aquesta edició ha estat Campionat de Catalunya Absolut.
1500mts de natació a l'embassament d'Escales, aquest any amb el nivell d'aigua molt baix havent de pujar una forta rampa abans d'agafar la bici, seguit de 40 km de ciclisme atravessant la població de Pont de Suert per agafar la carretera de Boí per donar tres voltes de 10km, per tornar de nou a travessar la població, deixar la bici al box 2 i acabar els últims 10km de cursa a peu.
Els vencedors absoluts van ser Roger Serrano del CERRR Igualada 01:55:03 i Ester Hernandez del CN Reus Ploms 02:18:18
Per part del CAI Triatló aquests han estat els nostres temps i classificacions:
Pos 146 i 2on V2 Jose-Roque Rios 02:20:57
Pos 229 i 3er V2 Josep Cantero 02:34:42
A destacar que el podi de la categoria Veterans 2 va ser totalment Igualadí ja que el Jordi Moreno del CERRR Igualada va ser el primer V2 a creuar per meta.