lunes, 25 de marzo de 2013

X DUATLÓ DE VALLFOGONA 2013

La duatló de Vallfogona tanca el circuit català de duatló de muntanya

Brillant temporada dels duatletes de muntanya del CAI triatló Petromiralles que finalitza amb un treballadíssim ascens a la primera divisió.

El diumenge 24 es va celebrar el X duatló de Vallfogona que a més era campionat de Catalunya absolut de duatló de muntanya i marcava el final del circuit català de duatlons de muntanya.

La prova consistia en un primer tram de 6 km de córrer, seguit de 22 km amb BTT i per acabar 3 km més de córrer. La prova va ser molt dura, el tram de còrrer tenia força desnivell amb un constant pujar i baixar sense cap tram pla i amb certa dificultat tècnica. El circuit de BTT amb un terreny enfangat va endurir encara més la prova, en un circuit que ja de per sí era dur per les llargues pujades i baixades que no donaven ni un segon de descans als participants.

Els guanyadors absoluts, i per tan campions de Catalunya de duatló de muntanya han estat Francesc Freixer del Grup Esportiu Esteve i Mercè Tussell del CN Reus Ploms. Per part del del CAI triatló Petromiralles van participar 5 duatletes amb molt bons resultats:

.- Pos. 30 Enric Vidal 1h 55h 22s

.- Pos 68 Sergi Pujabet 2h 11 22s (11è absolut al rànking català final)
.- Pos 98 Oriol Duran 2h 28m 09s
.- Pos 107 Jordi Costa 2h 32m 35s
.- Pos 122 David Segura 2h 48m 09s

Amb un gran esforç i treball d'equip fet durant tota la temporada de duatlons de muntanya, els duatletes del CAI triatló Petromiralles han aconseguit la 4a posició a la segona divisió d'un total de 32 equips. A més aquesta 4a posició els hi ha permés aconseguir aquest brillant ascens a la primera divisió.