martes, 19 de marzo de 2013

XXIII DUATLÓ DE BANYOLES 2013

Gran victoria de Sònia Julià al duatló de Banyoles.

El passat diumenge 17 de març, sis membres del CAI Triatló Petromiralles van disputar el 23è duatló Olímpic de Banyoles, que constava de 10km inicials de cursa a peu, 40km de bicicleta de carretera amb un circuit exigent per acabar amb 5km de cursa a peu. La guanyadora absoluta de la prova va ser l’atleta del CAI Triatló Petromiralles Sònia Julià amb un temps de 2h 19min i 17s a un minut de la segona classificada, fent una brillant carrera i demostrant un molt bon estat de forma, mentre que en categoria masculina el guanyador absolut va ser Pau Castellvell del Fast Triatlon.
Els altres components de l’equip CAI Triatló Petromiralles van creuar la línia de meta en 28ª posició en Dani Baraldés, 39è Joan Riera, 45è Marc Codina, 52è Dani Segura, 187a Sònia Julià i 241è Jordi José d’un total de 410 inscrits.
Pel que fa la classificació per equips, els nois van aconseguir una merescuda 8a posició dels 40 equips que van presentar-se.