martes, 23 de abril de 2013

X DUATLÓ DE LA SEGARA 2013

Sónia Julià i Daniel Baraldés aconsegueixen la 4ª i 6ª posició en el Campionat Nacional de Catalunya de Duatló.

El passat dissabte 20 d’abril, 280 duatletes van participar a la X Duatló de la Segarra que es realitzà al municipi de Sant Guim de Freixenet. En aquesta ocasió s’acollia el Campionat Nacional de Catalunya Absolut, en un circuit que constava d’un tram a peu de 5,6 km de 70% pista i 30% asfalt, un tram ciclista de 21km ràpid però exigent en l’últim km i finalitzava amb una volta 2,8 km a peu.
Els guanyadors absoluts de la prova van ser Albert Moreno del CERRR-Igualada en categoria masculina, i Carla Bertos del CN Prat-Triatló en categoria femenina.
Cal destacar la brillant actuació de Daniel Baraldés que assolí el 6é lloc, en una cursa on en tot moment va estar lluitant en les primeres posicions i de Sònia Julià que aconseguia el 4rt lloc completant una magnífica cursa. El pròxim cap de setmana els dos duatletes representaran el CAI Triatló Petromiralles en el Campionat d’Espanya de Duatló a Pontevedra en categoria Elit. També els hi acompanyarà a Pontevedra, en aquest cas en la categoria de grups d’edat, el jove duatleta Oriol Duran.
La resta de resultats dels duatletes del CAI Triatló Petromiralles van ser els següents, 73è Oriol Castells, 96è Enric Vidal, 150è Toni Mabras, 158è Toni Salanova, 174è Isidre Roca, 178è Salvador Pérez i en categoria femenina 24è lloc per Lidia Borràs i 25è Susanna Llopart.