martes, 23 de abril de 2013

III TRIATLÓ TERRES DE L'EBRE 201


Inici de la temporada de triatló a Sant Carles de la Ràpita

El passat diumenge 21 es va donar el tret de sortida al circuit català de triatló, amb la prova distancia doble olímpica de triatló celebrada a les Terres de l’Ebre (Sant Carles de la Ràpita). Es van donar cita 306 triatletes per participar en la IIIa. Edició del doble olímpic de Sant Carles de la Ràpita.

La prova constava d’un primer tram de 3000 metres de natació, retallat a 1500 degut a la baixa temperatura de l’aigua, tram ciclista de 92 km amb pujada a La Sènia i amb el component del vent com a factor important que va endurir molt la prova. Per acabar els triatletes havien de fer un últim tram a peu de 20km pel passeig de Sant Carles de la Ràpita.

Els guanyadors absoluts de la prova van ser en Xavier Torrades del CN Reus Ploms, guanyador també de les dues edicions anteriors, i Esther Fernández del CN Reus Ploms.

Per part del CAI Triatló Petromiralles va participar en Joan Lara López arribant en una bona 182a. posició. Aquesta prova forma part de la preparació que està realitzant el Joan per la prova Ironcat que disputarà el proper mes de maig (prova de distancia ironman).


No hay comentarios:

Publicar un comentario