VII TRATLÓ SITGES 2013

VII TRIATLÓ DE SITGES

Molts bons resultats dels components del CAI triatló Petromiralles

El diumenge 5 maig es va celebrar la VII triatló de sitges. Tot i la baixa temperatura de l'aigua que estava entre 13 i 14 graus, el dia solejat i la mar en un estat molt tranquil·la van fer que el dia fos excel·lent per la pràctica del triatló.
La prova consistia en un primer tram de 750 metres de natació, seguits de 20 km de ciclisme amb un circuit on els participants feien 3 voltes. I per acabar 5 km corrent pel passeig marítim de sitges. Els guanyadors absoluts de la prova van ser Joan Ruvireta del CN Vic i Sara Loehr del Fasttriatlon. Per part del CAI triatló Petromiralles molt bons resultats de tots els components, destacant l'excel.lent primera posició de José Rios en categoria de veterans i la brillant quarta posició d'en Marc Codina en sub23.
Dos dels components del CAI triatló Petromiralles, en Victor Gutierrez i Jordi Vidal no van poder finalitzar la prova al veure's involucrat amb una caiguda en el tram de ciclisme, per sort tot va quedar amb un ensurt i els dos triatletes podran competir el proper cap de setmana.