miércoles, 22 de mayo de 2013

XXIV TRIATLÓ DE SANT FELIU 2013

Molts bons resultats dels components del CAI triatló Petromiralles

El passat dissabte 18 de maig es va celebrar la XXIV Triatló de Sant Feliu de Guíxols amb una participació de gairebé 500 triatletes i sobre la distància Sprint (750 mt natació - 20 km ciclisme - 5 km cursa a peu).

Els participants es van trobar amb un fort oleatge que va fer que el tram de natació fos molt complicat. Una vegada superat el primer tram de natació, els participants van fer els 20km de ciclisme amb un circuit molt bonic per la carretera de Tossa de mar, però alhora molt exigent amb fortes pujades. Per acabar els participants van fer 5 km de cursa a peu pel passeig marítim i port de Sant Feliu de Guíxols. Els participants van acabar molt contents amb una de les proves més dures del circuit en aquesta distancia i amb una molt bona organització.

Els guanyadors absoluts de la prova van ser Joan Ruvireta amb un temps de 00:58:00 i Claudia Galicia amb un temps de 1:09:10, els dos del CN Vic. Per part del CAI triatló Petromiralles molt bons resultats de tots els components, destacant l'excel.lent segona posició de José Rios en categoria de veterans.