lunes, 13 de mayo de 2013

L'AMPOLLA, EL PRAT, CANET D'EN BERENGUER I LLORET 2013

Cap de setmana brillant amb més d'una vintena de triatletes del CAI triatló Petromiralles participant a les diferents triatlons celebrades durant el cap de setmana

L'Ampolla, El Prat, Canet d'en Berenguer i Lloret son les ciutats on han estat presents els nostres triatletes.
Cap de setmana molt intens en quan a la celebració de les diferents triatlons. El dissabte 11 de maig començava ben d'hora amb la celebració de la prova Ironcat a l'Ampolla on el Joan Lara aconseguia finalitzar brillantment aquesta duríssima prova distancia ironman (3,8km nedant, 180km ciclisme, 42km córrer) amb 11 hores i 2 minuts.
El mateix dissabte al matí, es celebrava també al Prat de Llobregat el ja tradicional campionat de Catalunya de triatló per equips, prova en format contrarellotge i sobre distancia sprint. El CAI triatló Petromiralles va estar representat per un total de 3 equips. Un equip femení format per Mar Franco, Lídia Borràs, Mar Campos i Susanna Llopart que va finalitzar en una molt bona 15º posició. I dos equips masculins formats per Victor Gutierrez, Enric Vida, Oriol Castells, Oriol Oliveres, Marc Codina i Daniel Segura que formaven l'equip A i que va finalitzar en la 33º posició. I un equip B format per Toni Salanova, Toni Mabres, Josep Cantero, Jordi José, Josep Manel Tapia i Francesc Lladó que finalitzava en la 59º posició.

També el dissabte a Canet d'en Berenguer (Valencia), es va disputar la triatló distancia mig ironman (1900m natació, 90km ciclisme i 20km córrer) on el CAI triatló Petromiralles va estar molt ben representat pel Ricard Solé, que aconseguia pujar al podi en aqueta dura prova amb una excel·lent 3º posició en la categoria de veterans.

Per últim, diumenge 12 de maig es celebrà a Lloret de Mar una prova més del circuit català i lliga de clubs de triatló, on 7 triatletes del CAI triatló Petromiralles aconseguien finalitzar la prova amb els següents resultats:  35º Marc Codina, 50º Jordi Vidal, 55º Oriol Duran, 67º Sergi Pujabet, 158º Josep Martinez, 179º Toni Mabres  i 200º Isidre Roca, a més per equips aconseguien un grandíssim 8º lloc demostrant el gran estat de forma en que es troben tots els triatletes de l'equip.