lunes, 6 de octubre de 2014

XIII TRIATLÓ INFANTIL D'IGUALADA 2014

Èxit de participació i organitzatiu a la triatló infantil d'Igualada

 
El passat dissabte 4 octubre es va celebrar una nova edició de la triatló infantil d'Igualada, en aquesta ocasió la 13a edició de la prova que organitza cada any el Club Atlètic Igualada Triatló Petromiralles.

 
La prova amb record d'inscrits va haver de tancar inscripcions dies abans al previst una vegada es va arribar al màxim d'inscrits. Van participar gairebé 190 nens d'arreu de Catalunya compresos entre les categories de Prebenjamins (nascuts any 2007 - 2008) fins als més grans, els cadets (nascuts any 1999 - 2000).
 
En un dia solejat i molt bona temperatura, tots els participants i acompanyants van poder gaudir d'un gran dia d'esport i lleure. Els participants van iniciar la triatló a la piscina del complex infinit on van fer el tram de natació, a continuació van fer el tram de ciclisme pels voltants de l'estadi atlètic i per acabar van realitzar la cursa a peu per l'estadi atlètic d'Igualada. Prèviament a la prova el triatleta profesional igualadí Albert Moreno va fer una petita demostració de la triatló als més joves, a més va estar present junt amb la resta d'autoritats a l'entrega de trofeus.
 
Una vegada finalitzada la prova tots els participants i acompanyants van poder gaudir d'un berenar amb coca i xocolata. Des del CAI triatló Petromiralles, agraïr la colaboració e implicació de tots els membres del club i voluntaris que van ajudar a que la prova es dugués a terme en perfectes condicions.

 
Recordem que durant els propers dies es penjaran fotos de la prova al facebook del CAI triatló. Facebook “CLUB ATLÈTIC IGUALADA TRIATLÓ"


 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario