martes, 30 de septiembre de 2014

DUATLÓ ZERO AINSA 2014

EL C.A.I. TRIATLÓ PETROMIRALLES A LA DUATLÓ ZONA ZERO D'AÍNSA (ARAGÓ)
El passat diumenge 28 de setembre es va disputar la segona prova puntuable per al campionat de duatlons de muntanya d'Aragó, a la localitat d'Aínsa, sota la pluja i les baixes temperatures que van endurir una prova ja de per si complicada, que constava de 6 km a peu per la llera del riu Cinca, que tot i no haver de superar cap desnivell, el traçat estava ple de còdols de riu que van dificultar molt la cursa, provocant nombroses torçades de peu i els primers abandonaments. El següent tram de BTT constava de 3 voltes a un circuit de 8km, amb fortíssimes pujades per pista que anaven seguides per forts descensos pels corriols tan característics i tècnics de la coneguda com a Zona Zero de la comarca de Sobrarbe. Finalment els duatletes van haver de córrer 3km més per la mateixa i dificultosa llera del riu.
A aquesta prova s'hi va desplaçar un representant del CAI Triatló Petromiralles, David Segura, que va assolir la 40ª posició final amb un temps de 1h i 54 minuts.