lunes, 15 de septiembre de 2014

TRIATLÓ DE LOGROÑO I MEQUINENSA 2014

Representants del CAI triatló Petromiralles a Logroño y Mequinensa
Eva Ribalta segona absoluta al triatló doble olímpic de Logroño
Cap de setmana de plena competició i representació del club a varies proves. A més de la multitudinaria triatló de Banyoles on vam tenir 10 triatletes del club igualadí. També vam tenir representació a Logroño i Mequinensa.
Al triatló doble olímpic de Logroño l'Eva Ribalta va fer una excel.lent triatló aconseguint classificar-se com a segona fèmina de la general. L'Eva va fer un gran registre de 4hores i 57 minuts per completar els 3000 metres de natació, 80 km de ciclisme i 20 km de cursa a peu.
Per altra banda, al triatló de Mequinensa es va fer la primera edició de la triatló de La Mina, distancia sprint, que forma part del circuit aragonès de triatló. El Pep Torras va participar a la prova, acabant la triatló amb una bona 77ena posició de la general i amb un temps 1 hora i 23 minuts.