lunes, 1 de septiembre de 2014

VIII TRIATLÓ INT. DE BALACUER 2014

Brillant actuació CAI triatló Petromiralles a l'exigent triatló internacional de Balaguer
Dissabte 30 d'agost en un dia força calorós, a la població de Balaguer es va celebrar el VIII triatló internacional de Balaguer, prova puntuable per a la lliga de clubs i circuit català de triatló i que va comptar amb  215 participants.
Aquesta prova, considerada la més dura del circuit català de triatló, consistia amb un primer tram de 1900 metres de natació al pantà de Sant Llorenç. Seguidament els triatletes havien de fer 90 km de ciclisme amb un recorregut molt dur on els participants van haver de coronar fins a dos vegades el Port d'Ager, a més de superar rampes amb un 20% de desnivell com el famós "mur de la creu" de Balaguer. Per acabar els participants van realitzar 21 km de cursa a peu pels voltants del riu de Balaguer.

Els guanyadors de la prova foren Erik Merino amb 4 hores i 28 minuts, i Ester Hernandez amb 5 hores i 9 minuts, ambos del club Reus Ploms.
Pel que fa als components de l’equip igualadí, destacar el gran treball d'equip i els bons resultats dels quatre components de l'equip en aquesta duríssima prova, que va permetre classificar a l’equip en una excel·lent 7º posició de la classificació general de clubs, i una brillant 2º posició de la segona divisió del circuit català.

Felicitar a l'organització per la gran tasca que requereix aquest tipus de prova i l'èxit organització aconseguit.