lunes, 29 de septiembre de 2014

VI TRIATLÓ INFANTIL GAVÀ 2014

Nombrosa participació de l'escola esportiva del CAI triatló Petromiralles a Gavà
 Victòries de Elia Ibarra, Judit Ibarra i Carla Bisbal, en les seves respectives categories.
 El passat diumenge 27 de setembre es va celebrar la 6ª Triatló infantil ciutat de Gavà , amb un total de 175 inscrits amb una nombrosa participació del CAI triatló on van participar 10 joves atletes  del club.
 Destacar la victòria de Elia Ibarra, en la categoria infantil amb un temps de 21m 11seg. La prova consistia en un primer tram de natació de 100metres, seguits de 4400metres de ciclisme i per últim 1800 metres corrent per al passeig marítim de Gavà.
Assolia també la victòria en la categoria aleví femení la Judit Ibarra, seguida per Carla Alemany que arribava a meta en segona posició, on en la mateixa categoria era 4a Júlia Solé, 5a Marcel·la Solé i 9a Martona Segura. La prova consistia en un primer tram de 75metres de natació, on les joves atletes del CAI triatló ja van col·locar-se en les primeres posicions, seguit de 2200metres de ciclisme i per acabar 1100metres corrent per al passeig marítim.
En la categoria aleví masculí, destacar la 8a posició de Jan Bisbal i la 22a d’Albert Parera.
La 3a victòria era per la benjamina Carla Bisbal, en un prova que consistia en 50metres de natació, seguits de 2000metres en bici i finalment 800metres corrent per al passeig marítim.  
 Finalment, la participant més petita del club , Júlia Oliveras, aconseguia una magnífica 6a posició en la categoria pre-benjamí femení. Després de realitzar 25metres de natació, seguits de 1200metres de ciclisme i acabant amb 500metres corrent pel passeig marítim. 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario