lunes, 8 de septiembre de 2014

XXIX TRIATLÓ DE CATALUNYA - BANYOLES 2014

Excel.lents resultats de CAI triatló Petromiralles al Triatló de Catalunya (Banyoles)
Nou podi de José Rios, tercer de la seva categoria
 Dissabte 6 setembre, es celebrà la XXIX Triatló de Catalunya a la població de Banyoles, es tracta de la triatló més antiga de les disputades a Catalunya. La prova puntuable per a la lliga de clubs i circuit català de triatló va acollir a 630 participants  en un dia solejat i força calorós.
Els triatletes van iniciar la prova amb 1500 metres de natació a l'estany de Banyoles, seguits de 40 km de ciclisme amb nou recorregut pels voltants de la població de Banyoles, un circuit trencacames amb constants pujades i baixades. Per finalitzar la prova els participants van realitzar 10 km de cursa a peu pels voltants de l'estany. Es tracta d'una de les proves amb més participació del circuit català i amb millor acollida per part dels participants.

Els guanyadors de la prova foren Pau Castellvell del FastTriatlon i Ester Hernandez del Reus Ploms. Pel que fa als components del CAI triatló Petromiralles, destacar el gran treball i estratègia d'equip de tots els components que els hi va permetre assolir una excel.lent 9º posició de la classificació general de clubs amb 45 equips classificats, i una brillant 2º posició de la segona divisió del circuit català.

A nivell individual destacar el podi de José Rios 3º a la categoria de veterans i la brillant 38º posició de la general de Jordi Vidal mostrant un gran estat de forma i regularitat als tres segments de la prova.