lunes, 24 de noviembre de 2014

XIII DUATLÓ MUNTANYA AMETLLA 2014

Bons resultats del CAI triatló Petromiralles a la duatló de muntanya de l'Ametlla del Vallès
El diumenge 23 de novembre es va celebrar el XIII edició del duatló de muntanya de l'Ametlla del Vallès, segona prova puntuable dins el circuit català de duatló i una de les proves més exigents del circuit català.
La prova va comptar amb 205 inscrits i consistia en un primer tram de 5 km de córrer, seguit de 20 km amb BTT i per acabar 2,5 km més de córrer. La prova va ser molt exigent,  amb força desnivell i amb un constant pujar i baixar
Els guanyadors absoluts van ser Francesc Freixer del Esportiu Esteve i Dina Prats (independent). Per part del del CAI triatló Petromiralles molt bons resultats dels 3 components que van formar equip i que va aconseguir una bona 17ena posició en la classificació general de clubs.