lunes, 22 de diciembre de 2014

VI DUATLÓ D'ÒDENA 2014

Gran actuació del CAI triatló Petromiralles a la duatló de muntanya d’Odena
Podis de Josep Maria Planell i de l’equip femení
El diumenge 22 de desembre es va celebrar la VI edició del duatló de muntanya d’Odena, prova puntuable dins el circuit català de duatló i on aquest any s’estrenaven nous recorreguts que van agradar molt als participants.

La prova va comptar amb 213 inscrits i consistia en un primer tram de 4,5 km de córrer, seguit de 21 km amb BTT i per acabar 2,5 km més de córrer. La prova va ser molt exigent,  amb força desnivell i amb un constant pujar i baixar.
Els guanyadors absoluts van ser Ever Alejandro del Club Medina Triatló i Mercé Tussell del CN Reus Ploms. Per part del CAI triatló Petromiralles van participar un gran número de components del club, gaudint molt de la prova i obtenint a més molts bons resultats.
Cal destacar la gran actuació en categoria junior de Josep Maria Planell que obtenia una 3era posició en la seva categoria, en una prova de gran nivell. A més, l’equip femení també va fer una brillant actuació aconseguint la 3era plaça darrera de clubs amb gran potencial com son el CN Reus Ploms i Prat Distance triatló. Per últim, l’equip masculí va obtenir una bona 10ena posició en la general de clubs. La resta de resultats dels components del CAI triatló Petromiralles foren: