IX TRIATLÓ DE SITGES 2015

Nombrosa representació del CAI triatló Petromiralles al IX Triatló de Sitges

Elia Ibarra aconsegueix un gran podi a Sitges
El diumenge 10 de maig es va celebrar la IX triatló de sitges. Amb un dia solejat i la mar en un estat molt tranquil·la van fer que el dia fos excel·lent per la pràctica del triatló.

La prova va comptar amb un total de 519 inscrits i consistia en un primer tram de 750 metres de natació, seguits de 20 km de ciclisme amb un circuit on els participants feien 3 voltes. I per acabar 5 km corrent pel passeig marítim de sitges. Els guanyadors absoluts de la prova van ser Rodrigo Torres del Fasttriatlon  i Sara Loehr del CN Vic ETB. Per part del CAI triatló Petromiralles molt bons resultats de tots els components, destacant l'excel.lent 3era posició en categoria cadet de la jove triatleta Elia Ibarra i la bona actuació de l'equip masculí que aconseguia la 13º posició de la general  d'un total de 35 equips classificats.