martes, 19 de mayo de 2015

TRIATLÓ MITJA DISTÀNCIA PAMPLONA 2015

Anna Noguera del CAI Triatló Petromiralles guanyadora del Half Triathlon Pamplona-Iruña

El passat dissabte dia 16, es disputava a Pamplona la primera edició del Triatló de Mitja distància a la ciutat de Pamplona.
La sortida era des del pantà d'Aritzaleku, on es donaven dues voltes de 950m deixava als favorits masculins (Gustavo Rodríguez, Amatriain y Aguirresarobe) i femenins (Ibone Sánchez, Rodríguez i Noguera) en les primeres posicions.
El segment ciclista de 86km va ser molt ràpid tot i el fort vent en contra,  provocant que el local Amatriain i Rodríguez arribessin junts a la transició situada al centre de la ciutat de Pamplona. En categoria femenina la Igualadina Anna Noguera va donar un recital, marcant el millor registre, aconsseguint quasi 7 minuts d'avantatge a la T2 sobre Ana Casares, que havia remontat en aquest punt a la 2a posició.
Van ser els 21 km de cursa a peu, pels carrers plens a vessar de públic on es jugaria la carrera masculina. Aimar cedia davant Gustavo Rodríguez, que es feia amb la victòria després de 4h00min59seg. Darrera seu entrava Raul Amatriain a 4min41seg. i desprès Aguirresarobe, que aconsseguia el 3r lloc a 6min31seg. 
 
Anna Noguera en fèmines va marcar encara el millor registre corrent (1h28min38seg), per imposarse de manera brillant amb un temps final de 4h41min19seg en aquesta dura prova. La local Ana Casares finalitzà segona a 7min54seg., mentre que Natalia Raña va ser tercera a 12min56seg.



No hay comentarios:

Publicar un comentario