lunes, 22 de junio de 2015

I AQUATLÓ VILANOVA 2015 i MONEGROS MAN 2015

Excel.lent 5º posició del CAI triatló Petromiralles al I Aquatló de Vilanova
Dissabte 20 de juny, a la població de Vilanova i la Geltrú es va celebrar la I edició del Aquatló ciutat de Vilanova, prova emmarcada dins el circuit català i lliga de clubs de la federació catalana de triatló.
La prova va comptar amb 200 participants, que van haver de superar un primer tram de correr de 2,5km, seguits de 1000 metres de natació i per acabar 2,5 km de córrer.
La prova va ser guanyada per Raul Gomez del CN Tarraco i Georgina Conesa. L'equip igualadí del CAI triatló Petromiralles va aconseguir una gran 5ena posició per equips d'un total de 17 equips classificats.
147º Santi Sanz                 50m49s

Hector Colom del CAI triatló Petromiralles 1º veterà al triatló de llarga distancia Monegros man
El diumenge 21 de juny es va celebrar la localitat aragonesa de San Juan del Flumen una nova edició de la triatló de llarga distancia, prova puntuable dins del circuit aragonés de triatló.
Els participants van fer 1800m de natació, seguits de 74 de ciclisme i van acabar amb 14km de cursa a peu. La triatló va ser guanyada per Joan Montguillot del CE Picornell, pel que fa als representants del CAI triatló Petromiralles excel.lents resultats destacant la victoria Hector Colom en la seva categoria.