miércoles, 1 de julio de 2015

TRIATLONS INFANTILS DEL CAI TRIATLÓ 2015

Èlia Ibarra del CAI triatló Petromiralles  9enes amb la selecció catalana al campionat d’Espanya de triatló per autonomies
El passat dissabte 27 de juny a Àguiles (Múrcia),  es va celebrar el campionat d'Espanya de triatló en edat escolar per autonomies sobre les distàncies de 750m de natació, seguits de 9,2km de ciclisme  i acabant amb 2,5km de córrer.
Per part del CAI triatló Petromiralles va estar seleccionada la jove triatlteta Elia Ibarra per a participar amb la selecció catalana. Les joves catalanes van aconseguir una magnífica 9a posició i individualment l’Èlia assolia una 25a posició en la seva categoria sent la segona de l’equip català.

Èlia Ibarra del CAI triatló Petromiralles  33ena al campionat d’Espanya de triatló i 11a al campionat d’Espanya d’aquatló a Pontevedra
El passat cap de setmana 20 i 21 de juny, a la ciutat de Pontevedra,  dissabte es va celebrar el campionat d'Espanya de triatló sprint sobre les distàncies de 750m de natació, seguits de 19,4km de ciclisme  i acabant amb 5km de córrer.
Per part del CAI triatló Petromiralles, van participar la jove triatleta Èlia Ibarra en categoria cadet, aconseguint una màgnifica 33a posició en la seva categoria.
A la mateixa ciutat, el diumenge es va celebrar el campionat d’Espanya d’aquatló sobre les distàncies de 500m de natació i acabant amb 2,5km de córrer. On també va participar l’Èlia Ibarra tancant el cap de setmana amb una brillant 11a posició en la seva categoria.

Nombrosa participació de l’escola CAI triatló Petromiralles a la triatló de Rubí
El passat dissabte 27 de juny es va celebrar la IV Triatló infantil de Rubí , amb un total de 120 inscrits on vas desplaçar-se cinc joves atletes de l’escola esportiva del CAI triatló.

Es tractava d’una prova de promoció no competitiva per potenciar el triatló amb els més joves. Com a representació del club va  participar Carla Alemany en categoria infantil  realitzant 200m de natació, seguit de 5 voltes amb bici i acabant amb 2 voltes pel circuit de cros i una volta per la pista d’atletisme.
En categoria aleví hi va participar Jan Bisbal realitzant 100m de natació, seguit de 3 voltes amb bici i acabant amb 2 voltes per la pista d’atletisme. Finalment en categoria benjamí hi van participar Oriol Alonso, Daniel Alemany i Carla Bisbal realitzant 50m de natació, seguit de 1 volta amb bici i acabant amb  una volta per la pista d’atletisme.