martes, 21 de julio de 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA TRIATLÓ PER CLUBS - VIC 2015

9º posició del CAI triatló Petromiralles al Campionat de Catalunya de Clubs
Diumenge 19 de juliol, a la població de Vic es va celebrar la tercera edició del triatló d'Osona, prova que aquest any era campionat de Catalunya per clubs de triatló i que va comptar amb 430 inscrits entre la prova open i el campionat de Catalunya.

La prova consistia amb un primer tram de 750 metres de natació al pantà de Sau, on els participants donaven la volta a la famosa punta del campanar. Seguidament els triatletes havien de fer 24 km de ciclisme fins a la població de Vic amb un circuit molt exigent on s'havia de coronar l'Alt de la Mina, i per acabar  5 km de cursa a peu pel centre de la població de Vic.

La prova va començar a les 11h en un dia solejat i molt calorós, amb una temperatura de l’aigua de 27º que va fer que l’ús del neoprè no estigues permès. Els guanyadors de la prova foren Cristian Baizan i Marta Sanchez del CN Vic ETB.

Pel que fa als components de l’equip igualadí, destacar el gran treball d'equip i els bons resultats de tots els components, que va permetre classificar a l’equip en una excel·lent 9º posició de la classificació general del campionat de Catalunya de clubs, sobre un total de 26 equips classificats. A nivell individual excel.lents resultats de Joan Riera i Hector Colom entrant amb les posicions 23º i 40º de la classificació general individual.

Felicitar a l'organització per la gran tasca que requereix aquest tipus de prova i l'èxit organització aconseguit.

Victoria de Marta Prado i tercera posició d'Oriol Castells del CAI triatló a la prova open del triatló d'Osona

Paral.lelament al campionat de Catalunya de clubs es va celebrar una prova open de triatló, on la triatleta igualadina Marta Prado va aconseguir una brillant victoria a la seva categoria i Oriol Castells que aconseguia també pujar al podi en 3era posició a la seva categoria en aquesta dura prova del circuit català de triatló