lunes, 13 de julio de 2015

IROMAN VITORIA 2015

Brillant actuació de Pere Porta i Joan Montaner del CAI triatló Petromiralles a l’Ironman de Vitoria
Diumenge 13 de juliol, a la població de Vitoria es va celebrar una nova edició del triatló sobre distancia Ironman. A les 7h del matí es donava la sortida d’aquesta dura prova on els participants van haver de recórrer 3,8 km de natació, seguits de 180 km de ciclisme i van acabar amb 42 km de cursa a peu.  Aquesta prova es una de les proves més exigents en la modalitat de triatló de llarga distancia, a més en aquesta ocasió els participants van haver de lluitar també amb les altes temperatures que van fer que patissin molt més de l’habitual.
La prova va ser guanyada per Diego Paredes en l’apartat masculí, i per la canadenca Brooke Brown en l’apartat femení.
Pel que fa als representants del CAI triatló Petromiralles, excel.lents resultats dels 2 representants del club, Pere Porta que va finalitzar la prova amb 11 hores exactes i Joan Montaner que va finalitzar amb 11 hores i 41 minuts, convertint-se així en finishers en el seu debut en la distancia Ironman.
Podi d’Eva Ribalta del CAI triatló Petromiralles al half-triatló de Vitoria
Paral.lemanent a la prova distancia Ironman, també es va celebrar el triatló distancia half on els participants van fer 1,9km de natació, 90 km ciclisme i 21 km de cursa a peu. En aquesta prova va participar Eva Ribalta aconseguint una excel.lent 2ona posició de la seva categoria i una 6ena posició de la classificació general, amb un temps de 5 hores i 10 minuts.