martes, 28 de julio de 2015

TRIATLÓ OPEN DE BANYOLES 2015

Podis d’Elia Ibarra i Jose Ríos del CAI triatló Petromiralles al triatló Open de Banyoles
Dissabte 25 de juliol, a la població de Banyoles es va celebrar una nova edició de la triatló Open, amb distancia sprint, juntament amb les proves de classificatoris triatló i copa d’europa que es van celebrar durant tot el cap de setmana a Banyoles.
La Prova consistia amb un primer tram de 750 metres de natació al llac de Banyoles, seguits de 20km de ciclisme pels voltants de la població. I per acabar 5 km de cursa a peu.
Els guanyadors de la prova foren Albert Berrocal del Absolut Sport i Gemma Ruiz del Gava Triatló.
Per part del CAI triatló Petromiralles, brillant actuació de la jove triatleta Elia Ibarra, aconseguint entrar en 3era posició de la general i de Jose Rios que va pujar al podi com a 2on veterà, en el seu retorn a la competició després d’una llarga lesió.