lunes, 5 de octubre de 2015

IRONMAN DE BARCELONA 2015

Bernat Vinyals del CAI triatló Petromiralles finisher a l’Ironman de Barcelona

El passat 4 octubre, a la població de Calella es va celebrar una nova edició de l’Ironman de Barcelona, prova que va comptar novament amb un gran èxit de participació i organitzatiu amb més de 2.600 inscrits. La prova mesos abans de la data va exhaurir totes les inscripcions disponibles.

Els participants van començar la prova a les 8:30h del matí, amb un mar força mogut van haver de fer 3.800metres de natació. A continuació van iniciar el tram de ciclisme on van superar 180km per la carretera de la costa i van finalitzar aquesta dura prova amb una marató (42 km de cursa a peu).

Per part del CAI triatló Petromiralles va debutar en aquesta distancia el triatleta Bernat Vinyals, aconseguint una brillant actuació i gaudint molt durant tota la prova. El Bernat va finalitzar la prova amb un excel.lent temps de 11hores00minuts47segons. Els seus parcials van ser:  natació(1h14m21s), ciclisme (5h25m13s), córrer (4h14m08s).
Per altra banda, l’atleta local Albert Moreno, després d’haver fet uns grans parcials de natació i ciclisme i estar lluitant en el top 10 de la general, va haver d’abandonar la prova per problemes estomacals al tram de cursa a peu. Des del club l’enviem molts ànims i estem segurs que tindrà moltes més oportunitats de participar en aquesta prova.



Foto: Bernat amb el seu entrenador Jordi Moreno.

No hay comentarios:

Publicar un comentario