lunes, 5 de octubre de 2015

XIV TRIATLÓ INFANTIL D'IGUALADA 2015

El passat dissabte 3 octubre es va celebrar una nova edició de la triatló infantil d'Igualada, en aquesta ocasió la 14a edició de la prova que organitza cada any el Club Atlètic Igualada Triatló Petromiralles. La prova van comptar amb 170 inscrits d'arreu de Catalunya compresos entre les categories de prebenjamins fins als més grans, els cadets.
El temps, amb risc de pluja, finalment va aguantar i tots els participants i acompanyants van poder gaudir d'un gran dia d'esport i lleure. Els participants van iniciar la triatló a la piscina del complex infinit on van fer el tram de natació, a continuació van fer el tram de ciclisme pels voltants de l'estadi atlètic i per acabar van realitzar la cursa a peu per l'estadi atlètic d'Igualada. Prèviament a la prova la jove triatleta local Èlia Ibarra va fer una petita demostració de la triatló als més joves.
Una vegada finalitzada la prova tots els participants i acompanyants van poder gaudir d'un berenar amb xocolata. Des de el CAI triatló Petromiralles, agraïr la colaboració e implicació de tots els membres del club i voluntaris que van ajudar a que la prova es dugués a terme en perfectes condicions.

Recordem que durant els propers dies es penjaran fotos de la prova al facebook del Club Atlètic Igualada Triatló.



No hay comentarios:

Publicar un comentario