miércoles, 23 de marzo de 2016

DUATLÓ DE BANYOLES 2016

Representació del CAI triatló Petromiralles al duatló de Banyoles

El diumenge 20 es va celebrar a Banyoles una nova edició del duatló, en la modalitat de distancia sprint. La prova, amb molt bona organització va reunir  un total de 409 duatletes que van prendre la sortida per recórrer les distancies de 5 km córrer + 20 km ciclisme + 2,5 km córrer. El tram de ciclisme, amb un circuit  al voltant del llac de Banyoles va ser força exigent amb constants canvis de desnivell. Els guanyadors absoluts de la prova foren Aleix Domenech del CN Olot i Anna Godoy del Cidade de Lugo. Per part del CAI triatló, tornada a la competició d’en José Rios i Ricard Solé que van realitzar una molt bona prova finalitzant en 9ena i 23ena posició respectivament de la categoria de veterans.