martes, 29 de marzo de 2016

III DUATLÓ DE GIRONA 2016

Anna Noguera del CAI triatló Petromiralles 3º al duatló de Girona

Diumenge 27 de març es va celebrar una nova edició del duatló de Girona, prova emmarcada dins la lliga de clubs i circuit català de duatló de carretera.
En un matí amb bona temperatura per la pràctica del duatló, 400 duatletes van pendre la sortida per recórrer les distancies de 5 km córrer + 23 km ciclisme + 2,5 km córrer. Tan el circuit de córrer com el de ciclisme va estar marcat pels constants trams de pujada i baixada, fet que va fer els duatletes no tinguessin pràcticament moments de descans en una prova molt ràpida i amb molta intensitat. La prova va ser guanyada per Jordi Garcia del FastTriatló i Sara Loehr del AE Rockets .
Per part del CAI triatló Petromiralles destacar la 3era posició absoluta d'Anna Noguera que va fer una molt bona cursa lluitant per la victòria fins a l'últim tram. També destacar la bona actuació de l'equip masculí igualadí que va continuar la bona dinàmica de les últimes jornades aconseguint sumar bons punts per a la classificació de la lliga de clubs.