jueves, 4 de mayo de 2017

CAMPIONAT EUROPA DUATLÓ CARRETERA 2017

Jordi Moreno i Anna Planas presents al Campionat d'Europa de Duatló de Carretera.

El passat diumenge  30 d'Abril  es va cel·lebrar a Sòria el campionat d'Europa de Duatló de Carretera. Els participants van iniciar la prova amb 10 km corrent, seguits de 40 km de ciclisme i van acabar amb 5 km de cursa a peu.

La prova, molt exigent en condicions normals va estar marcada per les adversitats climatològiques que no van acompanyar en cap moment. La pluja el fred i el vent, va fer que els participants patissin molt per aconseguir finalitzar la prova.

Els guanyadors absoluts i campions d'Europa van ser Emilio Martín (ESP) i Sanda Levenez (FRA). Per part del CAI triatló Petromiralles excel.lents resultats dels representants del club en aquesta dura prova: 3a posició de Jordi Moreno en el seu grup d'edat (55-59)  i 6a posició d'Anna Planas en el seu grup d'edat. (30-34).