viernes, 16 de junio de 2017

Triatló València 2017

800 triatletes en total participaren en la prova, que va tenir com a gran “enemic” dels triatletes, la forta calor des de primera hora del matí .

El passat diumenge 11, es va disputar el Triatló de Valencia 113, cinquena prova del circuit de la Copa d’Espanya, amb el mateix recorregut que els anys anteriors, amb els tres segments a una volta. La prova s’inicià a les 7:30h en categoría masculina i a les 7.32h en categoría femenina. La natació de 1.900m a la Platja de la Malvarrosa, els 82km de ciclisme a la Serra de Calderona amb un recorregut molt rodador amb llargues rectes i per últim la cursa a peu a una vuelta, amb 21km per l’antic cabal del riu Túria.


La triatleta d’Igualada, que decidí participar a la prova tan sols uns dies abans, dominà la prova de principi a fi. Noguera ja sortí de l’aigua amb més de 25 segons de marge, completà també el sector de ciclisme marcant el millor parcial i va saber administrar-se en la cursa a peu, per vèncer amb solvència en 4h24min26seg. Les seves perseguidores foren Cristina Roselló (Laboratorio SyS) segona i Elise Maury (Fast Triatlón C.N. Montjuic) tercera.
D’aquesta manera, la igualadina acumula dues victòries consecutives, i té moltes possibilitats de fer-se amb la Copa d’Espanya de Mitja i Llarga Distància. Haurem d’estar atents, ja que sols queden dues proves per celebrar-se: el Triatló de Mitja Distància de Guadalajara (juliol) i la final de la Copa, a Eivissa (octubre).
El triatleta del CDM Avant Moncada, Emilio Aguayo fou el guanyador de la prova amb 3h42min46seg, davant de Fco. Fernández-Cortés (+7min) i Daniel González (+13min).



No hay comentarios:

Publicar un comentario