jueves, 15 de febrero de 2018

DUATLÓ DE GRANOLLERS 2018

Excel·lents resultats del CAI triatló Petromiralles al Duatló de Granollers circuit de Barcelona-Catalunya

Aïda Solà 3ª, Josep Martínez 8è i Marta Marimon 10ª encapçalen la gran actuació de l'equip
El diumenge 11 es va celebrar una nova edició del duatló ciutat de Granollers, prova que transcorria dins el circuit de Barcelona-Catalunya i que corresponia a la copa catalana de clubs i circuit català de duatló de carretera.
En un matí fred, 300 duatletes van prendre la sortida per recórrer les distancies de 5 km córrer + 20 km ciclisme + 2,5 km córrer. El tram de ciclisme va ser molt ràpid, tot i que aquest any transcorria pel voral del circuit de Barcelona-Catalunya els duatletes van poder rodar a grans velocitats en un circuit segur. Destaquem la brillant actuació de l'equip femení, que va quedar classificat en 1r lloc.
A nivell individual destaquem del CAI triatló Petromiralles la gran actuació de l’Aïda Solà 3a, en Josep Martínez 8è i la Marta Marimon 10a. Destacar també la 1a posició de l’Assumpta Castelltort en la seva categoria V2F. Els guanyadors absoluts de la prova van ser Erik Merino del Club Triatló Granollers i Laura Gómez del Ferrer Hotels – M3T.