miércoles, 7 de febrero de 2018

XI DUATLÓ DEL PRAT 2018

Vent, fred i pluja, protagonistes a la duatló per equips del Prat

El diumenge 4 de febrer es va celebrar el XI duatló del Prat que a més era campionat de Catalunya de duatló per equips. El CAI triatló Petromiralles va estar representat a la prova per un equip masculí i un equip femení, d'un total de 100 equips inscrits a la prova, 28 dels quals eren femenins.
La prova a diferència de la resta de duatlons té com a peculiaritat que es disputa en un format contrarellotge per equips. Cada minut prenia la sortida un equip, i el drafting només estava permés entre els components d'un mateix equip, això fa que la tàctica de l'equip sigui molt important en aquest tipus de prova. El fort vent, la pluja i el fred van ser els protagonistes de la jornada, ja que va acompanyar a tots els equips al llarg de la prova i va fer que la prova fos molt dura.
 Els guanyadors de la prova i per tant els campions de Catalunya de duatló per equips, va ser tan en categoria masculina com femenina l'equip FastTriatlon. Els equips del CAI triatló Petromiralles en categoria èlit van estar formats per:
- Equip èlit femení format per Marta Prado, Raquel Egea i Clara Ruiz.
- Equip èlit masculí format per Ramon Lladó, Guillaume Achard, Gerard Batet, Sergio Burón i Jordi José.
En paral.lel a la prova èlit es va disputar una prova open amb més de 170 equips.