lunes, 16 de mayo de 2011

ELENA BARLABÉ Campiona d’Espanya de Ciclisme de Policies i Bombers 2011

Els dies 13 i 14 de maig es va celebrar a la localitat de La Pineda-Vilaseca (Tarragona), la 8a edició del Campionat d'Espanya de Ciclisme per a Policies i Bombers. Va estar organitzat pel Club Esportiu Mossos d'Esquadra i va comptar amb la col·laboració de diversos organismes oficials, empreses i entitats esportives. Els participants havien de ser membres de Cossos de policia i Bombers de l’estat espanyol.
La contrarellotge es va celebrar a partir de les 15h (sortida del 1r corredor) del divendres dia 13 amb sortida i arribada a la localitat de La Pineda-Vilaseca. Aquesta va tenir un recorregut de 10km i hi van haver petits desnivells que van fer que la prova fos molt trencacames.La segona prova a puntuar, la cursa en línia, donava també sortida a les 15h de la tarda del dissabte a la Pineda amb una recorregut de 87km pels homes i de 60km per a les fèmines i veterans, amb un desnivell considerable i pujant el port de la Teixeta (521m de desnivell).
La igualadina Elena Barlabé integrant de l’equip CEME va ser la guanyadora tant en la prova contrarellotge com en la cursa en línia i per tant es va proclamar Campiona d’Espanya de Ciclisme de Policies i Bombers 2011.

No hay comentarios:

Publicar un comentario