lunes, 16 de mayo de 2011

IRONCAT 2011 : CAITRIATLÓ FINISHERS

L’EQUIP DEL CAI TRIATLO ACONSEGUEIX ACABAR L’IRONCAT

El passat dissabte 14 de Maig a l’Ampolla es va disputar una prova triatló de llarga distancia, amb 3800 m de natació, 180 Km de bicicleta i 42,197 Km de cursa a peu, el format que es coneix com IRONMAN.
Un equip del CAI TRIATLO format per Ferran Borrega, Toni Mabres i Ricard Solé van participar i van conseguir acabar i puntuar aixi a la lliga de clubs.
Les condicions metoerologiques van ser favorables al llarg de tot el dia, malgrat aixó la duresa de la prova, va portar al limit les condicions fisiques dels competidors.
A les 7 del mati es començava amb el tram de natació, al mar amb bona temperatura de l’aigua, despres el tram de bicicleta donant 6 voltes amb un circuit de 30 Km totalment pla i on a partir de les 12 h va començar a bufar vent, i al final una marató de 42,197 Km. per el poble de l’Ampolla i el parc natural de la desembocadura de l’Ebre, en total els participants van estar entre 9 i 15 hores de competició.
Els tres participants d’Igualada van patir moltissim al tram de cursa, sobretot el Ricard i el Toni que van tenir que parar diverses vegades per recuperar-se inclos caminar algún tram de la cursa, pero al final van acabar en la posició 74 el Ferran Borrega amb un temps de 11:40:01, en lloc 116 Ricard Solé amb 12:29:05 i en el lloc 132 Toni Mabres amb un temps de 13:07:04.